Vuosi lähenee loppuaan, ja viimeiset suuret turnaukset alkavat olla käsillä. Torstaina alkaa IEM Winter -turnaus Tukholmassa, jossa huipputiimien mukana taistelee muun muassa ENCE ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG. Juuri ennen turnausta ENCEllä oli kuitenkin huonoja uutisia: Joukkueen pelinsisäinen johtaja Marco ”Snappi” Pfeiffer on sairastunut koronavirukseen, ja joutuu tästä syystä jättämään turnauksen väliin.

Asiasta tiedotettiin Twitterissä, ja pian organisaation tiedotettua asiasta Pfeiffer itse twiittasi, että monet ovat kyselleet miksi hän ei ollut ottanut rokotetta. Pfeiffer kuitenkin halusi selventää, että hänet on rokotettu kahteen kertaan, ja luultavasti siitä syystä hän koki viime viikolla lieviä oireita, kuten päänsärkyä, kurkkukipua ja yskää, eikä hänellä ole enää oireita.

Pfeifferin tilalla ENCEn riveissä nähdään lainalla FunPlus Phoenixissa pelannut Pavle ”Maden” Bošković. Pfeiffer kirjoittaa Twitterissä olevansa hajalla siitä, ettei voi aloittaa turnausta joukkueen kanssa, mutta hän kertoo käyvänsä testeissä päivittäin ja toivoo, että voi osallistua turnaukseen myöhemmin.