Joulukuussa 2020 ENCEssä kuohui, ja joukkueessa tapahtui paljon muutoksia. Jere ”sergej” Salo siirtyi penkille aktiivisesta kokoonpanosta motivaatio-ongelmien ja tulevan varusmiespalveluksen vuoksi, ja hänen tilalleen joukkueeseen astui SJ:stä tutuksi tullut Tuomas ”SADDYX” Louhimaa. Louhimaa nähtiin ensimmäistä kertaa pelaamassa ENCEn kanssa DreamHack Masters Winter 2020 -turnauksessa, ja sen jälkeen saikin paikan kokoonpanossa.

Joulukuun draamojen ja pelaajavaihdosten jälkeen Louhimaalle ei kuitenkaan löytynyt paikkaa aktiivisessa kokoonpanossa, kun ENCE hankki Joonas ”doto” Forssin ja Aleksi ”allu” Jallin joukkuekavereiksi Marco ”Snappi” Pfeifferin, Lotan ”Spinx” Giladin ja Paweł ”⁠dycha⁠” Dychan. Nyt Louhimaan sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

– Olemme päättäneet yhteisymmärryksessä purkaa Tuomaksen sopimuksen, sillä emme pystyneet tarjoamaan hänelle paikkaa rosterissa emmekä halua olla esteenä hänen uransa etenemiselle, kommentoi ENCEn GM Niklas ”Willkey” Ojalainen ENCEn tiedotteessa.

Louhimaa itse kommentoi Twitterissä, että tulevaisuus on vielä epävarma, ja hänellä on monia vaihtoehtoja mielessään – hänen täytyy vain enää valita, mikä on hänelle paras vaihtoehto, ja mikä tekee hänet onnelliseksi.