ESL Pro League on täyttänyt CS-fanien päivät, kun turnauksessa pelataan lohkovaihetta. A-lohkon ollessa käynnissä on jännitetty ENCEn matkaa, joka on näyttänyt varsin vakuuttavalta siitä huolimatta, että avausottelunsa Vitalitya vastaan joukkue hävisi 0-2. Sen jälkeen voitontahto oli kuitenkin hurjaa, ja ENCE onnistui kaatamaan Astraliksen sekä Spiritin 2-0, ja eilisiltana voitto Heroicia vastaan oli lähellä, mutta muutaman kierroksen erolla voittoa juhli kuitenkin tanskalaiset.

Tänä iltana klo 21.00 alkaen ENCE pelaa Bad News Bears -joukkuetta vastaan, joka on tähän mennessä hävinnyt jokaisen pelinsä turnauksessa, eikä ole ottanut myöskään yhtäkään karttavoittoa. Tämän illan myötä selviää, jatkaako ENCE turnauksen seuraavaan vaiheeseen.

Lauantaina päästään näkemään, mitä loma on tehnyt Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtamalle OG:lle, kun B-lohkon ottelut pääsevät alkamaan. Ensimmäisenä on maailmanlistan 5. rankattu Virtus.Pro, jonka OG onnistui voittamaan kesäkuussa IEM Summer 2021 -turnauksessa. OG:n koko joukkue on tällä hetkellä Kööpenhaminassa, ja joukkue pelaa ottelunsa sieltä käsin.