Saksan Kölnissä pelattava CS:GOn suurturnaus ESL One: Cologne huipentuu tänä iltana. Mukana taistossa oli myös suomalainen ENCE, joka ikävä kyllä karsiutui turnauksesta vain kahden ottelun jälkeen.

Tässä vaiheessa mestaruustaistossa on mukana enää kaksi joukkuetta. Yhdysvaltalainen Team Liquid raivasi tiensä suvereenilla voittoputkella läpi oman lohkonsa ja playoffien semifinaalin. Näiden haastaja Team Vitality taasen pudotettiin jo ensimmäisessä ottelussaan häviäjien lohkoon. Joukkueen onnistui kuitenkin kavuta raivokkaasti lohkon voittoon ja sieltä playoffeihin, jossa Vitality voitti sekä NRG:n (2-0) että Astraliksen (2-1).

Team Liquid on tällä hetkellä HLTV:n ranking-listan ykkösjoukkue ylivoimaisella 1000 pisteellä, kun taas Team Vitality pitää kolmatta sijaa 545 pisteellä. Näiden välissä on suomalainen ENCE 547 pisteellä. Näin ollen Vitalitylla on siis hyvä mahdollisuus kammeta suomalaiset hopeasijaltaan ja nousta näiden tilalle.

Finaaliottelu alkaa tänään kello 17:00 Suomen aikaa. Voittaja kuitta itselleen 125 000 dollaria kun taas häviäjä palkitaan 50 000 dollarilla. Ottelua voit katsoa suorana ESL:n Twitch-kanavalta tai suomeksi Elisa Viihde Sportista.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: ESL (Helena Kristiansson)