ENCE julkisti uudistuneen, kansainvälisen rosterinsa alkuvuodesta, ja lisäsi samalla joukkoonsa esimerkiksi performance coach Ville ”WILLFEEL” Merisen. Kokoonpanomuutokset näyttivät tuottavan tulosta, ja pian fanit saivatkin juhlia menestystä, vaikka matkaan mahtui myös tappioita.

Jokin aika sitten ilmoitettiin, että ENCEn ja Merisen tiet eroavat, ja performance coach jatkoi muihin tehtäviin. Nyt organisaatio ilmoitti myös pelaajapuolen muutoksista joukkueessa: Alusta asti ENCEssä mukana ollut Aleksi ”allu” Jalli jää ainakin joksikin aikaa pois ENCEn aktiivisesta kokoonpanosta.

ENCEn tiedotteessa todetaan, että alkuvuosi on ollut hektistä, ja henkilökohtaisista syistä Jalli tarvitsee taukoa pelikentiltä. Yhdessä koko joukkue, valmentaja Eetu ”sAw” Saha ja manageri Niklas ”Willkey” Ojalainen ovat jo mukautuneet siihen, että Jalli on hetken sivussa, sillä hyvinvointi on tärkeä asia organisaatiolle.

Jalli itse kommentoi Twitterissä, että päätös on ollut yksi hänen uransa vaikeimpia, mutta vuoden 2020 loppu ja alkuvuoden hektisyys ovat ottaneet koville. Hänellä ei ollut tarpeeksi aikaa reflektoida omaa tekemistään, ja se on vaikuttanut tekemiseen. Jotta hän voi jatkaa kilpailua tulevaisuudessa, täytyy hänen nyt pitää taukoa.

ENCE ei kuitenkaan jätä tulevia otteluitaan pelaamatta, vaan täyttää Jallin jättämän paikan stand-inillä. Jallin tilalla pelaa puolalainen, 21-vuotias Olek ”hades” Miskiewicz. Hän on aiemmin pelannut esimerkiksi puolalaisessa Wisła Kraków -joukkueessa.

ENCE lupaa tiedottaa aiheesta lisää myöhemmin, ja toivoo, että Jalli nähdään taas pelikentillä mahdollisimman pian.

Päivitetty 12.5. 12.40: Lisätty Jallin twiitti.