Viime joulukuussa Tuomas ”SADDYX” Louhimaa pelasi ENCEn riveissä pelaajavaihdosten jälkeen, ja hän myös solmi sopimuksen organisaation kanssa. Useiden pelaajamuutosten jälkeen Louhimaalle ei kuitenkaan ollut paikkaa pelaavassa kokoonpanossa, ja huhtikuun alkupuolella ENCE ilmoitti, että Louhimaan sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Tuolloin Louhimaa itse twiittasi olevansa epävarma tulevaisuudestaan.

Louhimaa palaa takaisin SJ:n riveihin, joissa hänet nähtiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2018, jolloin joukkue pelasi vielä nimellä SuperJymy. Hän pelasi joukkueessa viime joulukuuhun saakka, ja tekee nyt paluun joukkueeseen ottaen Aleksi ”zks” Nissisen paikan.

– Paluu SJ:n riveihin tuntuu todella hyvältä, kun en ole päässyt ENCEn jälkeen hetkeen pelaamaan tavoitteellisesti. Keväällä on ollut useita mahdollisuuksia lähteä pelaamaan ulkomaille, mutta useiden kokeiluiden jälkeen vahvistui tunne siitä, että halusin vielä kokeilla pelaamista ja menestymistä suomalaisessa organisaatiossa ja kokoonpanossa, Louhimaa kommentoi SJ:n julkaisemassa tiedotteessa.

Louhimaa uskoo, että SJ:hin paluu tarkoittaa hänelle sellaista vastuuta ja mahdollisuutta viedä joukkuetta eteenpäin, jota hän on kaivannut.

SJ:n kokoonpano nyt:

  • Tony ”arvid” Niemelä
  • Leevi ”AKE” Kovalainen
  • Joel ”jelo” Lentonen
  • Verneri ”BONA” Junkala
  • Tuomas ”SADDYX” Louhimaa