ENCEn taival CS:GO kentillä on ollut takkuinen heidän aikaisemman pelinsisäisen johtajansa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen penkittämisen ja Miikka ”suNny” Kempin mukaantulon jälkeen. Menestystä ei ole tullut kunnolla oikein missään joukkueen päätapahtumissa ja sama kaava jatkui myös viime viikonlopun IEM Peking -turnauksessa, jossa suomalaisnippu jäi alkulohkoon.

Varsinkin kyseistä pelaajamuutosta on kritisoitu paljon ja moni pitääkin sitä suurimpana syynä ENCEn heikohkoihin peliesityksiin.

Menestyksen puute on saanut monet fanit närkästymään. ENCEn kompuroimisesta on tullut jo jossain määrin yleinen naureskelun kohde mediassa ja fanien/vihaajien keskuudessa. Esimerkiksi juuri IEM Pekingin turnauksen järjestäjät pitivät hauskaa ENCEn kustannuksella.

Fanien keskuudessa on meemeiksi muodostuneita lausahduksia, kuten: ”toivottavasti pojilla oli edes hauska reissu”, joka on ENCEn sosiaalisen median kanavissa arkipäivää.

Nyt myös ENCEn pelaajistossa on huomattu fanien käyttäytyminen. Nuori tähtipelaaja Jere ”sergej” Salo päättikin heittää vettä myllyyn. Hän päivitti Instagramiin kuvan itsestään IEM Pekingin turnauksessa hymy huulilla. Kuvatekstinä oli itseironisesti ”onneks oli sentää hauskaa kiinas”. Kuvateksti on selkeä näpäytys arvostelijoita kohtaan. Päivitys jakoi odotetusti mielipiteitä.

View this post on Instagram

onneks oli sentää hauskaa kiinas

A post shared by Jere (@sergejcs) on

Viestiikö kyseinen päivitys tähtipelaajan turhautumisesta tilanteeseen?, vai siitä, että ENCE-pelaajat eivät ole niin huolissaan tämän hetkiseen notkahdukseen kuin närkästyneet fanit?

 

Lähde: Instagram

Kuvalähde: DBLTAP