HAVU on pitänyt suomalaista CS-yhteisöä jännityksessä viidennen pelaajan paljastuksen suhteen. Joulukuun alussa Havun riveihin asteli SJ Gamingissa aiemmin pelannut Jemi ”jemi” Mäkinen. Viidettä pelaajaa on kuitenkin pidetty salassa, mutta organisaation sometiimi on pitänyt fanit jännityksessä.

Suomalaisorganisaatiot ovat käyneet kauppaa keskenään tänä vuonna ahkerasti pelaajista, ja Havun ja hullunmyllyn keskellä olleen ENCEn kesken on tehty pelaajavaihdoksia. Pelaajatauon jälkeen Sami ”xseveN” Laasanen vaihtoi päälleen vihreän paidan, ja maraskuussa Havusta Enceen vaihtoi Joonas ”doto” Forss sekä Eetu ”sAw” Saha, Sahan siirtyessä Encen CS-joukkueen valmentajaksi. Havun uudeksi pelaajaksi sen sijaan esiteltiin tänään Jani ”Aerial” Jussila.

Jussila jäi tänä syksynä sivuun Encen aktiivisesta kokoonpanosta sairasloman vuoksi. Sairasloman syyksi kerrottiin ongelmat jaksamisen kanssa, jotka ovat estäneet häntä suorittamasta vaaditulla tasolla. Jussilan siirtymisestä Havuun keskusteltiin jo silloin, kun Forss siirtyi Encen riveihin.

Jussilan sairasloma otetaan Havussa vakavasti, ja harjoittelu joukkueen kanssa alkaa ensi vuonna.

– Ensiksi haluan kiittää Enceä ja aiempia tiimikavereitani menneistä kahdesta vuodesta. Nyt on aika aloittaa uusi kappale Havun kanssa, enkä voisi olla enempää innoissani kun aloitan taas harjoittelemaan tammikuussa, Jussila kommentoi Havun tiedotteessa.