ENCE Esportsin riveissä kilpaileva Joona ”Serral” Sotala voitti eilen lauantaina pelatun WCS Challenger #3 turnauksen varmistaen paikkansa Dreamhack Valenciassa pelattavaan WCS osakilpailuun. Challenger -turnauksen voitosta Joona kuittasi 1600 dollaria, 200 WCS pistettä ja paikan Valencian 32 parhaan joukossa mikä takaa vähintään 1000 dollarin palkinnon.

Kyseessä oli Joonalle jo toinen perättäinen Challenger sarjan voitto, sillä vain kaksi viikkoa aikaisemmin Serral voitti suvereenisti myös WCS Challenger #2 turnauksen varmistaen paikkansa Dreamhack Summereilla pelattavaan WCS Jönköping osakilpailuun. Molempien turnausten finaalissa Serralia vastaan asettui puolalainen Mikołaj ”Elazer” Ogonowski ja molemmilla kerroilla Serral voitti sarjan 3-0.

WCS sarjataulukossa Joona on tällä hetkellä kolmantena vain 80 pisteen päässä toisena olevaa puolalaista Nerchiota. Varsinaiset totuuden hetket ovat kuitenkin luvassa kesäkuussa ja heinäkuussa kun Serral kilpailee varsinaisissa osakilpailuissa Jönköpingissä ja Valenciassa.

Lähde: Starcraft2.fi