ENCEn CS:GO-joukkueen tulevaisuudesta on liikkunut pelkkiä huhuja, eikä vielä ole varmaa, kuinka organisaatio tulee jatkamaan pelin parissa. Uusista pelaajista on huhuttu, mutta tähän mennessä varmoja tietoja on tullut vain organisaation jättävistä henkilöistä. ENCEn entinen valmentaja, valmentajabugin käytöstä rangaistuksen saanut ja sen myötä analysoijan rooliin siirtynyt Slaava ”Twista” Räsänen ilmoitti tänään, että hänen aikansa ENCEssä on ohi.

Räsänen toimi ENCEn CS:GO-joukkueen takana viimeisen kahden ja puolen vuoden ajan. TwitLonger -palvelussa jakamassaan tekstissä hän kertoo viimeisten kuuden kuukauden olleen iso opetus hänelle, ehkä koko valmennus uran suurimpia oppimiskokemuksia. Joulukuun lopulla hän käytti aikaa itsetutkiskeluun sekä tekemiensä virheiden tarkasteluun, ja tuli siihen lopputulokseen, että hänellä on vielä paljon opittavaa, ja keskittyy tulevaisuudessa siihen.

Räsänen ei itsekään vielä tiedä, mihin suuntaan jatkaa tästä, vaikka kertookin CS:n olevan hänen intohimonsa. Hän on avoin tarjouksille, ja ymmärtää myös sen, että valmentajabugista saadut bannit voivat aiheuttaa hidasteita tulevaisuudelle.

Tiedotteessa sivuillaan ENCE lupaa tietoja uudesta CS:GO-rosterista myöhemmin tällä viikolla