ENCEn julkaistua uuden rosterinsa, monet ovat pohtineet Elias ”Jamppi” Olkkosen kohtaloa ja sitä, mihin nuoren lupauksen polku tulevaisuudessa vie. Olkkonen itse aiemmin sanoi striimissään, että mikäli CS:GO:n parissa ei tule sopimustarjouksia, hän siirtyy mielummin Valorantin pariin kuin lähtee opiskelemaan tai kaupan kassalle.

Olkkosen CS-uraa on varjostanut VAC-bannisyytökset, jotka ovat estäneet häntä pelaamasta Valven järjestämissä turnauksissa. Tilanteesta huolimatta viime keväänä ENCE kiinnitti Olkkosen riveihinsä, ja tänään julkaisemassaan videossa Olkkonen kiittää Enceä siitä, että sai mahdollisuuden pelata maailman parhaita vastaan. Hän myös toivotti onnea ja parempaa menestystä uudelle rosterille.

– En usko, että tämä on yllätys kenellekään, mutta vaihdan Valorantiin. Ensimmäinen syy on se, että se on kuin uusi alku minulle, Olkkonen perustelee pelin vaihtoa.

Valorantissa mikään – kuten VAC-bannit – ei myöskään estä häntä pelaamasta ja tulemasta yhdeksi parhaista pelaajista. Videon lopussa Olkkonen toteaa, että mikäli yksikään Valorant-tiimi on kiinnostunut, kannattaa ottaa yhteyttä.