Viimeisten viikkojen aikana Dreamhack Open Anaheim – turnaukseen osallistuva Endpoint on joutunut pienoisen kohun keskelle. Organisaatio sekä osa entisistä Endpointin pelaajista ovat esittäneet eriäviä mielipiteitä – siitä kenelle turnauspaikka oikeasti kuuluu.

Osallistumisoikeus myönnettiin Endpointille ESL: kansallisten mestaruuskisojen ja Dreamhack Open – turnauksien kautta, osana ESL Pro – kiertuetta.

Turnausjärjestäjä Dreamhack onkin laatinut asiasta tiedotteen omille nettisivuilleen. Tiedotteessa käy hyvin selväksi, että osallistuva joukkue on kelvollinen, jos sillä on sama kolmen pelaajan ydin. Turnausjärjestäjä myöskin toteaa, ettei turnauspaikka ole ainoastaan organisaatiosidonnainen.

Edellä mainitussa tapauksessa Dreamhack oli tutkinut, että täyttääkö Endpoint edellä mainitun vaatimuksen. Samaisessa tiedotteessa se toteaakin, että Endpointin Robin ”robiin” Sjögren, Max ”MiGHTYMAX” Heath sekä Thomas ”Thomas” Utting pelasivat vaadittavan 50% peleistä kauden aikana. Näin ollen Dreamhack Open Anaheimin osallistumisoikeus kuuluu edellä mainituille pelaajille, toteaa turnausjärjestäjä tiedotteessaan.

Dreamhack Open Anaheim – turnaus järjestetään helmikuun loppupuolella. Turnauksessa Endpointin lisäksi on mukana muun muassa suomalainen ENCE, tanskalainen North sekä venäläinen forZe.

Lähde: HLTV
Kuvalähde: ESPORTS ME