Fuzer’s Shelter Game Room Open 2, pelattiin eilen Helsingissä ja paikalla oli taas kaikki Suomen Starcraftin kärkinimet. Suomen ja monien mielestä myös maailman paras pelaaja Joona ”Serral” Sotala ei tosin nähty pelannut turnauksessa, vaan oli jälleen paikalla selostamassa.

Turnauksessa ei nähty juurikaan yllätyksiä. Ennakkosuosikkina turnaukseen lähtenyt KOVA Esportsia edustava Wenlei ”ZhuGeLiang” Dai voitti turnauksen odotetusti. ZhuGeLiang hävisi turnauksen kakkoseksi jääneelle Benjamin ”Pupu” Puhalle upper bracket finaalissa, mutta ZhuGeLiang otti Pupusta revanssin finaalissa lopulta lukemin 3-1.

Turnauksessa nähtiin pelaamassa, myös yksi Suomen Starcraft 2 -skenen legendoista Santeri ”Naama” Lahtinen, joka jäi kuitenkin jaetulle yhdeksännelle sijalle. Naama oli Starcraft 2:sen alku aikoina yksi Suomen parhaista pelaajista ja voitti jopa arvostetun DreamHack -turnauksen Tukholmassa, vuonna 2010. Naama edusti urallaan muun muassa Mousesportsia ja Fnaticia.

Turnauksen järjestämisestä vastaava Samuli ”Fuzer” Romppainen jäi turnauksessa tällä kertaa kolmanneksi. Fuzer hävisi turnauksessa tosin vain turnauksen voittaneelle ZhuGeLiangille kahteen kertaan lukemin 2-1.

Lähde: starcraft2.fi Kuvalähde: Twitter