Elokuussa suomalainen organisaatio Exen Esports ilmoitti, että jo aiemmin nimekkääseen osakaskaartiin liittyy Twitchistä tuttu Anssi ”AndyPyro” Huovinen. Jo aiemmin Exenin osakkaista löytyi muun muassa Joonas ”Lärvinen” Järvinen sekä Tomi ”Tombha” Rinne.

Nyt suosittua striimaajaa seurataan Twitchin sijaan televisiosta, sillä eilen 5. syyskuuta alkoi huippusuosittu Big Brother. BB-taloon yhdessä Huovisen kanssa asteli 15 muuta asukasta, joiden joukosta löytyi myös toinen, tavallisia tallaajia tunnetumpi henkilö: Keihäänheittäjä Sanni Utriainen.

Huovinen kiusoitteli aiemmin Twitterissä seuraajiaan kertomalla, että hän on lähdössä matkalle Japaniin. Sunnuntaina Huovisen Twitch-kanavalla nähtiin nauhoitus nimellä ”Japanilainen ilta”. Noin tunnin jälkeen Huovinen käveli pois huoneesta, ja chatissa epäiltiin, että kyseessä oli nauhoitus. Striimissä näkyi tyhjä huone parin tunnin ajan, kunnes alkoi soimaan kappale ”Jebaited Song”. Samaan aikaan kappaleen kanssa Huovinen nähtiin televisiossa astelemassa BB-taloon. Huovisen Twitter-tililtä twiitattiin vielä myöhemmin kuva hänestä astumassa taloon saatetekstillä ”BRB tuli muita menoja tänään, katotaan livejä ku kerkee taas.”

Varsinkin suomalainen esports-yhteisö on innostunut Huovisen näkemisestä BB-talossa, mutta asia on myös kerännyt kritiikkiä: Onko muita kilpailijoita kohtaan reilua, että yhdellä asukkaalla on pelkästään Twitchissä lähes 300 000 seuraajaa, jotka voivat äänestää häntä voittoon?