Entinen Counter-Strike: Global Offensive -tähti Jason ”jasonR” Ruchelski avautui ajastaan OpTic Gamingin riveissä.

Moni CS:GO-fani muistaa OpTic Gamingin vuoden 2016 lopusta, kun joukkue onnistui voittamaan Major-voittaja Astraliksen ELEAGUE 2. kauden finaalissa. Astralis sai kuitenkin revanssin heti perään ECS:n 2. kauden finaalissa ja tanskalaisjoukkue kuittasi ottelusta 2-0 voiton.

Tuon jälkeen asiat menivät kuitenkin päälaelleen. Joukkueen tuolloinen pelinsisäinen johtaja Peter ”stanislaw” Jarguz lähti ja jasonR tuli hänen tilalleen. Monet uskoivat joukkueen menestyvän ja näkivät potentiaalin, mutta kanadalaispelaaja Ruchelski on paljastanut, että menestystä ei olisi voinut tulla, sillä liittymisensä jälkeen, hän sai päällensä ”pelkästään vihaa.”

Jason julkaisi videon 11.2., jossa hän jakaa ajatuksiaan vanhasta joukkueestaan ja paljastaa muutaman ongelman.

”Minut lyötiin maanrakoon pelatessani tuossa joukkueessa… Sain päälleni pelkästään negatiivisuutta, vaikka olisimme voittaneet.”

”Ihmiset sanoivat, että liityit sitten pro-tiimiin, ja teit nimen itsellesi. En kyllä tehnyt, sain päälleni vihaa koko v***n ajan.”

Kanadalaispeluri puhui myös joukkueesta yleisesti ja paljasti, että hänet haluttiin korvata jollain muulla pelaajalla koko hänen olonsa ajan ja että koko joukkueen välillä oli hirveä sekamelska ja jatkuvia riitoja, koska myös muut jäsenet halusivat poistua joukkueesta.

Erityisesti Will ”RUSH” Wierzba ja Oscar ”mixwell” Cañellas saivat tarjoukset liittyä Team Liquidin riveihin yhdessä, mutta mixwell ei tarjoukseen suostunut ja hän jätti RUSH:in epämukavaan asemaan.

jasonR tunsi olleensa myös syntipukki väittäen: ”niin, olin sataprosenttisesti aina syntipukki. Aina kun voitimme, en ollut koskaan syy voittoon, mutta kun hävisimme, olin 100% varmuudella syy siihen.”

Tottakai tulee myös muistaa, että tämä on vain tarinan yksi puoli, mutta se kyllä selittäisi OpTic Gamingin äkillisen romahduksen.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: Weplay