Suomalainen Jani "Tseini" Kähkönen on yksi Overwatchin kovatasoisimmista suomalaispelaajista. Kähkönen oli osa Suomen maajoukkuetta viime vuoden Overwatch World Cupissa ja pelasi sen jälkeen yhdysvaltalaisjoukkue EnVision eSportsissa. Joukkue ylsi Overwatch Contendersin viime kauden jaetulle 3.-4. sijalle.

EnVision eSports ilmoitti kuitenkin lokakuun lopulla, etteivät Kähkönen ja tämän joukkuetoveri Riley "Fahzix" Taylor enää jatka joukkueen riveissä. Kähkönen oli tämän jälkeen vailla joukkuetta, kunnes osallistui entisistä ammattilaispelaajista koostuvan eurooppalaisjoukkue LFTOWL:n tryoutteihin. Kähkösen mukaan pelaaminen meni niin hyvin, että hän päätti jatkaa joukkueen kanssa.

Uudistunut LFTOWL tullaan tuntemaan nimellä Squid12324. Kähkösen lisäksi joukkueeseen liittyi ruotsalainen Hugo "SharP" Sahlberg.

Joukkueen kokoonpano on:

Pelaaja Rooli Entinen joukkue
Jani "Tseini" Kähkönen DPS EnVision eSports
Hugo "SharP" Sahlberg DPS CWEE
Elvinas "evokje" Padegimas Support LFTOWL, Ninjas With Attitude
Marcel "Veineless" Lehmann Support LFTOWL, Team Expert
Jørgen "Decod" Myrlund Tankki LFTOWL, Team Expert
Dominik "NexX" Scheerer Flex LFTOWL, Team Expert

Lisäksi joukkueen valmentajana toimii  Mikael "mkL" Skjønhaug.

Päätös siirtyä Yhdysvaltojen puolelta Eurooppaan tapahtui Kähkösen mukaan käytännön syistä. Kähkönen on juuri nyt Suomessa, joten unirytmin ja pelien pingin kannalta eurooppalainen joukkue oli parempi vaihtoehto.

Joukkue pyrkii ottamaan osaa Overwatch Contendersin seuraavalle kaudelle joko yhdistymällä turnauspaikan omistavan organisaation kanssa tai vähintään Overwatch Open Divisionin kautta.

Lähde: Squid12324 Kuvalähde: Overwatch, Jani Kähkönen