Tapahtumassa nähtiin paljon ja tavattiin joukko hienoja ihmisiä. Osa näistä hienoista ihmisistä saatiin myös mukaan istahtamaan eUrheilun sohvalle puhumaan erinäisistä asioista.


Ensimmäisenä sohvalle istuitui muistakin ESL-tapahtumista tuttu juontaja Eri Neeman. Sohvalla keskusteltiin mm. ESL-tapahtumista ja Erin urasta juontajana.


Toisena paikalle saapui jokaisen rakastama isoisä, Alan ”Nahaz” Bester. ”Stats Don’t Lie” -sarjastaan tuttu analyytikko kertoo urastaan ja mielipiteistään tapahtumia koskien.


Cosplay-puolelta tuttu Tanakh Cosplay nähtiin myös sohvalla tuomassa eUrheilulle tietoa harrastuksesta ja tapahtumista.


Venäläispuolta edusti Virtus.Pro Dota 2 -joukkueen tunnettu kapteeni, Artsiom ”fng” Barshack. Keskustelua käytiin mm. joukkueen tilasta ja The International 6 karsintoihin valmistautumisesta.


Suomalaisia turnauksessa edustanut Jesse ”Jerax” Vainikka pystyi myös kiireiltään istahtamaan hetkeksi ja jakamaan ajatuksiaan. Keskustelua käytiin hänen omasta historiastaan, joukkueistaan ja Team Liquidin turnausmenestyksestä.


Toinen samasta joukkueesta sohvalle saapuva suomalainen on Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen, joka jakaa sohvalla tarinaa omasta elämästään ennen Dotaa. Keskustelua käydään myös kotimaisen Dota 2 -skenen tilasta ja mahdollisista parannuksista.


Yllättävällä suomenkielentaidollaan yllättänyt Troels ”syndereN” Nielsen kertoo joukkueestaan ja juontajana toimimisen jättämisestä taakseen. Pelikentälle paluu on hänelle tärkeää ja The International 6 karsintoihin valmistautuminen on seuraavana suurena suunnitelmana.


Sohvalla nähtiin Floridan pelitalosta Saksaan saapuneen Complexity Gamingin pelaaja Simon ”Handsken” Haag. Keskustelua käytiin pelitalossa asumisesta, joukkueen erinäisistä persoonista ja kenet Simon syöttäisi alligaattorille.


eUrheilu kiittää kaikkia vierailevia tähtiä suuresti ja toivottaa pelaajille onnea tulevaan!