Dallasissa pelattavan ESL Pro Leaguen -finaalien lohkovaihe on saatu päätökseen. Turnauksen puolivälierät alkavat tänään illalla Suomen aikaa.

Lohkonsa ennakkosuosikki North oli lohkovaiheessa odotetun vahva, sillä joukkue voittivat b-lohkon tuloksella neljä voittoa ja yksi tappio. G2 Esports oli puolestaan a-lohkon ensimmäinen kolmella voitolla viidestä ottelusta. Lohkovoittajat etenivät suoraan välieriin

Lohkovaiheen suurin yllätys oli Fnaticin jääminen lohkonsa neljänneksi tiebreaker-pelien jälkeen ja tätä myöten ulos pudotuspeleistä. Ruotsalaisten edelle lohkossa ja puolivälieriin selvinneiden joukkoon sijoittuivat SK Gaming sekä Team EnVyUS.

Myös b-lohkossa nähtiin hienoinen yllätys, kun Natus Vincere jäi toiseksi viimeiseksi. Viime aikoina heikosti pelannut Itä-Euroopan joukkue onnistui saavuttamaan vain kaksi voittoa. B-lohkosta puolivälieriin pääsivät mousesports sekä Team Liquid.

Puolivälieräparit:

  • mousesports vs. SK Gaming
  • Team EnVyUS vs. Team Liquid

Puolivälierät alkavat tänään kahdeksalta Suomen aikaa mousesportsin ja SK Gamingin ottelulla. Ottelut pelataan paras kolmesta menetelmällä.

Välieriin selvinneet

  • G2 Esports
  • North

Välierät pelataan lauantaina.