Miten valmistautuminen kesän Assemblyille on sujunut?

naSu: Ihan ookoo valmistautuminen, pelattu sunnuntaista torstaihin 18-24. Ei olla keretty vain juuri korjailemaan pelin virheitä, kun on ollut niin paljon offeja eri liigoissa. Ei kovin radikaaleja muutoksia peliin viitsinyt tehdä kun ei ole aikaa sitten treenata niitä. Pelitkin menneet tosi vaihtelevasti, välillä pelataan helvetin hyvin ja välillä aivan ala-arvoisesti.
Twista: Tässä on ollu vähä mutkia matkassa, mutta ihan hyvin mennyt viimeiset pari viikkoa, hyvällä fiiliksellä peleille.

Molemmat joukkueet osallistuvat sekä eSM-sarjan finaaleihin että ASUS ROG -turnaukseen. Kumpi on/onko kumpikaan teidän prioriteetti tulevalle viikonlopulle?

naSu: No ei kai meillä mitään prioriteettia ole, mutta ASUS ROG turnauksen voitto toki merkitsisi paljon enemmän jo sen takia että eSM-turneessa ollaan ennakkosuosikkeja.

Mutta ASUS ROG:issa en pidä meitä ennakkosuosikkina, vaikka varmaan yksi voittajasuosikki ollaan. Molemmissa tähdätään tietysti voittoon.

Twista: Prioriteettina on voittaa molemmat turnaukset

Minkälainen taso on mielestäsi ASUS ROG -turnauksessa, ja mitkä ovat mahdollisuutenne?

naSu: Ihan hyvä taso, mun mielestä parempi kuin edellisillä Assemblyillä. On meillä hyvät mahdollisuudet, mutta riippuu paljolti siitä, millanen ENCE servulle saapuu.

Meillä on aika korkea peakki, mutta sitten taas jos pelataan huonosti niin tosiaan pelataan huonosti. Voittamaan me tietenkin lähetään ja tavoitteena että lauantai-iltana on molempien turnausten voitot takataskussa. #EZ4ENCE #TORILLE

Twista: Taso on ihan ok, olis ollu parempi jos muutama tasokkaampi joukkue olisi tullut (esim. Penta, AGG, aTTax, MK) mutta on tässä duunia tehtävä jotta voittaa.

LGR on jätti kesällä edellisen organisaationsa, RCTIC eSportsin. Onko joukkueella suunnitelmia uuden organisaation suhteen?

Twista: Tarjouksia on tullut, mutta otetaan ihan rauhassa, pelataan nyt assyt ja katsotaan sitten mitä päätöksiä tehdään.