Uutisoimme tiistaina, että eteläkorealaisen LuxuryWatch Blue -joukkueen on huhuttu suuntaavan kohti Overwatch-Liigaa. Uutissivusto ESPN on nyt saanut lähteiltään tiedon, jonka mukaan joukkue tulisi edustamaan New Yorkin liigapaikkaa.

Sopimuksen allekirjoitettuaan LuxuryWatch Blue tulee muuttamaan Los Angelesiin, jossa Liigan ensimmäisen kauden ottelut pelataan. Tämän jälkeen he muuttavat seuraavia kausia varten New Yorkiin, jonne joukkueelle perustetaan oma ”eurheilutilansa”.

LuxuryWatch Blue kuuluu Overwatch-joukkueiden parhaimmistoon. Kaksi sen pelaajista edustavat Etelä-Koreaa tämän vuoden Overwatch World Cupissa, ja joukkue on aiemmin saavuttanut muun muassa Overwatch Apexin kolmannen sijan. Joukkueen tulevia mahdollisuuksia himmentää kuitenkin se, ettei näiden arvostettu DPS Hwang ”Fl0w3R” Yeon-oh pääse ottamaan osaa Liigaan alaikäisyytensä vuoksi.

LuxuryWatch Blue tulee työskentelmään yhdessä New Yorkin liigapaikan omistajayhtiö Sterling.VC:n ja Blizzardin entisen eurheilukoordinaattori Scott Testerin kanssa.

Myös toisen eteläkorealaisjoukkueen, Lunatic-Hain, ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla ottavan osaa Liigaan. Etelä-Koreaa pidetään yleisesti ottaen maailman parhaana Overwatch-maana, joten ei ole vaikea ymmärtää miksi myös ulkomaalaiset liigapaikat ovat kiinostuneet maan joukkueista. Nähtäväksi kuitenkin jää, millä tavalla tämä tulee vaikuttamaan paikallisten fanien lojaaliuden ja kotijoukkuehengen rakentamiseen.

Lähde: ESPN Kuvalähde: Overwatch League