Espoon kauppakeskus Iso Omena tuo e-urheilun näkyvästi paikan päälle osana nuorisotapahtuma Omppufestia. Tällä viikolla alkanut tapahtuma tarjoaa kauppakeskuksessa monenlaista tekemistä, kuten arcadea, laser tagia ja erilaisia pelejä.

Osana tapahtumaa pidetään myös Ultimate Ability Entertainmentin järjestämä Fortnite-turnaus. Turnauksen tarkoituksena on tuoda paikalle paljon nuoria, jotka eivät aikaisemmin ole päässeet pelaamaan turnausympäristössä. Tapahtuman työntekijät ovat koulutukseltaan nuoriso-ohjaajia, jotka toimivat nuorten kanssa hyvässä yhteishengessä. 

Moni vanhempi miettii, mikä olisi mukavaa yhteistä tekemistä lapsen ja nuoren kanssa. Meidän tapahtumamme on mainio mahdollisuus harrastaa yhdessä lapsen kanssa, ja se tuo iloa jokapäiväiseen arkeen”, kertoo Ultimate Ability Entertainmentin toimitusjohtaja Antti Orasvuo.

Turnaus alkaa huomenna 6.6. kello 12:00 ja sen finaali pelataan lauantaina klo 18:30. Kaikki paikalle tulijat ovat tervetulleita pelaamaan, pelin ikärajan huomioon ottaen: Ikäraja pelissä on 12 vuotta ja 9-12 vuotiaat voivat pelata täysi-ikäisen seurassa. Tapahtuman nuoriso-ohjaajat valvovat osallistujien ikärajoja. Turnauksen kolme parasta palkitaan ja koko tapahtuma välitetään YouTubeen ja Twitchiin Ultimate Ability Entertainmentin kanaville (Ulti Esports).

Lisätietoa tapahtumasta löydät Ison Omenan verkkosivuilta.

Lähde: Ultimate Ability Entertainment Kuvalähde: Iso Omena