Esports on kasvanut hurjalla vauhdilla, mutta tasaisin väliajoin alalta nousee esille epäkohtia, jopa aivan alan kirkkaimmasta kärjestä. Tällä kertaa huomiota on herättänyt selostaja ja kommentaattori James Banksin avautuminen Twitterissä.

Ketjun ensimmäinen twiitti näkyy yllä. Kokonaisuudessaan James Banks ryöpytti turnausjärjestäjien toimintaa yli 10 twiitin verran. Twiitit keräsivät nopeasti satoja retweettejä ja kommentteja, sekä tuhansia tykkäyksiä.

Banksin mukaan hänen palkkansa useilta turnausjärjestäjiltä ovat pahimmillaan jopa yli 6 kuukautta myöhässä.

James Banks ei halua mainita suoraan turnausjärjestäjiä, koska on kertaalleen maininnut vastaavassa tilanteessa Unikrn:in ja ei ole vieläkään saanut heiltä yli 10 000 € velkojaan.

Jonkinlaista arvailua voi tietysti tehdä James Banksin turnaushistorian pohjalta, sillä hän on työskennellyt tänäkin vuonna useissa suurissa turnauksissa. Suurimpina useat ESL:n ja Starladderin järjestämät tapahtumat.

James Banksin mukaan ongelmat eivät suinkaan rajoitu myöskään pelkästään selostajiin ja kommentaattoreihin, vaan vastaavia ongelmia on myös palkintorahojen suhteen joukkueilla.

Lähde: Twitter

Kuvalähde: ViewSonic