Etelä-Korealainen OGN on jo aikaisemmin näyttänyt osaamistaan eurheilun livetapahtumissa. Viime vuonna järjestetyt Overwatch Apex turnaukset olivat todella laadukkaita, ja tämän vuoden Playerunknown's Battelgroundsin Survival Series jää yhtään isoveljensä varjoon! Liiga aloitettiin ensimmäisillä otteluilla viime viikonloppuna.

OGN-PUBG-Survival-Series-Arena

Ensimmäisen viikonloput spektaakkeli häikäisi järjestelyjen sulavuudella ja lasereiden loisteella. Tapahtuman järjestämiseen oli selvästi panostettu, kuten Etelä-Koreassa on tapana. Tarjonta alkaa olla alueella tasolla, jolla jokaisen järjestäjän täytyy luoda tapahtumasta spektaakkeli saadakseen katsojia. Overwatch Apexista tuttu taso oli saatu ylläpidettyä. Ainoita soraääniä voitaneen nostaa takkuilevasta lähetyksestä.

Viime viikonlopun peleistä vahvimmaksi joukkueeksi nousi paikallinen suuruus EntusA ja toiselle sijalle on parkkeerannut MXM. Kaikki parhaimman kymmenen joukkoon yltäneet tiimit ovat lähestulkoon samoilla pisteillä, mikä kertoo tasaisesta ja jännittävästä sarjasta. Ainoastaan EntusA on ottanut kaulaa muihin joukkueisiin, mutta tilanne voi muuttua hyvinkin nopeasti muutaman huonosti pelatun ottelun seurauksena. Tilanne selkeytyy lisää ensi viikonloppuna, seuraavan kierroksen puitteissa.

PUBG-OGN-Survival-Series-Standing_eurheilu

Liigaa pelataan sunnuntaisin 12.00 suomen aikaa ja otteluita voi seurata livenä OGN Twitch- kanavalta.

Lähteet: OGN, OGN Twitch Kansikuva: OGN