Etelä-Koreassa OGN:n Overwatch Apex neloskausi on tuloillaan ja uset joukkueet vaihtavat pelaajia. Seuraavan Apex kauden on odotettu alkavan tämän kuun lopulla.

Afreeca Freecs ilmoitti, että he lopettavat Red joukkueensa. Organisaatiolla oli kaksi Overwatch joukkuetta, mutta Afreeca Freecs Red ei täyttänyt organisaation odotuksia. Red joukkue putosi Apexista kakkoskaudella ja sijoittui Apex challengers liigassa vasta kuudenneksi. Organisaatio antaa nyt kaiken tuen Afreeca Freecs Blue joukkueelle, joka sijoittui kolmanneksi Apexin viime kaudella.

LuxuryWatch Blue sijoittui viime Apex kaudella viidenneksi. Nyt joukkue joutuu luopumaan support pelaajastaan, Heo ”Gambler” Jin-woo lopettaa terveysongelmien vuoksi. Tiedotteen mukaan Jin-woo olisi kärsinyt äänihuuliongelmista, jotka ovat vaivanneet jo vuosia. Vaiva on luultavasti pahentunut kovan harjoittelun takia ja nyt hän tarvitsee aikaa toipua.

Ei sponsoroitu joukkue RunAway tekee myös muutoksia. Joukkueen kapteeni ja support pelaaja Yoon ”Runner” Dae Hoon ja flex pelaaja Bae ”Mirage” Jung lopettavat joukkueessa pelaamisen ja keskittyvät striimaamiseen. Molemmat pelaajat pysyvät osana organisaatiota ja tukevat joukkuetta striimaus tuloillaa.

RunAway putosi Apexin kolmoskaudella lohkovaiheessa, sijoittuen kymmenenneksi. Tällä hetkellä RunAway etsii aktiivisesti kahta uutta pelaajaa.

Kansikuva: apex

Lähde: dotesports