Konstantinos ”FORG1VEN” Tzortziou palaa tauolta H2K:hon

Forg1ven siirtyi kevätkauden päätyttyä Origen-organisaatioon, mutta jo heti kesäkauden alkuun ilmoitti jäävänsä ennaltamäärittelemättömän pituiselle tauolle. Nyt mies tekee paluun H2K:hon varapelaajaksi, sillä Forg1venin korvaajaksi hankittu Aleš ”Freeze” Kněžínek on kärsinyt käsivammasta ja hänen pelikuntonsa on epävarmaa. Molemmat pelaajat ovat huippuluokan tekijöitä pelipaikallaan, joten juuri parempaa korvaajaa ei H2K olisi voinut markkinoilta saada. Ainoa kysymysmerkki lienee Forg1venin motivaatio harjoitteluun varapelaajan paikalla, sillä tauolle jääminen johtui juurikin motivaatio-ongelmista.

 

Mateusz “Kikis” Szkudlarek siirtyy G2 esportsista Fnatic-organisaatioon

Kikis siirtyi G2 esportsiin suurinpiirtein vuosi sitten jungler-rooliin. Talven aikana pelipaikka vaihtui top-lanelle ja kevätkauden päätteeksi organisaatio hankki Ki ”Expect” Dae-han:in samaan rooliin. Vaikka molemmat pelaajat sitoutuivat jakamaan vastuun pelipaikallaan, niin hyvin pian kesäkauden alussa Kikis ilmoitti organisaatiolle että haluaa vakuuden siitä että on aloittava pelaaja top-lanella. Organisaatio oli luvannut molemmille pelaajille tasavertaisen roolin, joten Kikis ilmoitti jäävänsä tauolle kilpailullisesta pelaamisesta. Fnatic neuvotteli kuitenkin Kikikselle siirron ja täten korvasi vuodenvaihteessa joukkueeseen liittyneen Yeong-Jin “Gamsu” Nom:in. Gamsu on kärsinyt etenkin kesäkaudella epätasaisesta suorittamisesta ja jälleen kansainvälisille areenoille pääsystä kilpailevalla Fnaticilla ei ole varaa tälläiseen. Kikis on tunnettu tasaisesta suorittamisesta ja joukkueen eteen pelaamisesta.

 

Augustas ”Toaster” Ruplys on Origen:in uusi AD-carry

Forgivenin lähdöstä saakka Origenin mid-laner Enrique ”xPeke” Cedeño Martínez on pelannut AD-carryn roolia. Organisaatio ilmoitti että xPeke pelaa kunnes pysyvämpi ratkaisu löytyy. Nyt Origen on liittänyt rosteriinsa Toaster:in tuohon rooliin. Toaster on pelannut tähän saakka vain Ison-Britannian sisäisiä turnauksia ja verkkoliigoja, joten hyppy suoraan aloittavaksi LCS-pelaajaksi on suuri. Origen ilmoitti että on Toaster aloittava AD-carry tällä viikolla otteluissa FC Schalke 04:ää ja ROCCAT:ia vastaan. xPeke jatkaa varapelaajan roolissa sekä mid että AD-carry rooleihin.

Samassa tiedotteessa Origen ilmoitti että Benjamin ”Zhergoth” Sánchez liittyy organisaatioon varapelaajaksi top-rooliin. Paul ”sOAZ” Boyer jatkaa aloittavana pelaajana, mutta Zhergoth saa tärkeää kokemusta ja valmennusta varapelaajan roolissa.

 

Lähteet: origen.gg, fnatic.com, H2K facebook-profiili