Moskovassa  pelattava Epicenter-suurturnaus huipentuu tulevana viikonloppuna. Runkosarjan kahdeksan parasta joukkuetta etenevät tällöin double-elimination playoffeihin, joiden voittaja kuittaa itselleen 500 000 dollaria ja 750 DPC-pistettä. Muutkaan joukkueet  eivät toki lähde kotiin tyhjin taskuin, kiitos jaossa olevan 1 000 000 dollarin palkintopotin ja 1500 DPC-pisteen.

Sinivalkoisia värejä turnaukessa edustavat Team Liquidin Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen sekä OG:n Jesse ”JerAx” Vainikka, jotka ovat molemmat jo varmistaneet itselleen paikan playoffeissa.

Playoffi-lähetyksen suomalaisselostuksesta vastaa eUrheilu.com ja se on katsottavina suorana Epicenterin Twitch-kanavalta. Ottelut pelataan perjantaina ja lauantaina kello 12:30 eteenpäin ja sunnuntaina kello 13:00 eteenpäin. Lähetyksen selostajina toimivat Benjamin ”Notah” Läärä  ja Arttu ”Olvari” Hämäläinen.

Benjamin Läärä on suomalaisen Dota-skenen konkari joka on toiminut muun muassa Helsinki REDSin kapteenina ja valmentanut The International 6 -turnauksessa pelannutta Team Escape Gamingia. Tämän lisäksi Läärä työskentelee opettajana Ahlmanin koulun e-urheilulinjalla.

Arttu Hämäläinen on 31-vuotias, radiossa ja televisiossa työskentelevä urheiluselostaja. E-urheilun puolella hän on selostanut Dota 2:ta ja CS:GO:ta. Vapaa-ajan pelailuihin kuuluvat lisäksi PUBG, Rocket League, Overwatch ja NHL.

”Allekirjoittaneen kansainvälisten turnausten esports-juonnot alkoivat itse asiassa nimenomaan vuoden 2016 EPICENTER-turnauksesta. Olemme jälleen tehneet hommia studion eteen, mutta tällä kertaa isona apuna on ollut myös itse järjestäjä, jonka kautta saamme huikean avun kontentin suhteen! Tässä vaiheessa onkin nostettava hattua koko eUrheilu.comin tiimille ja EPICENTERille järjestäjänä: loppuhuipennus on käsillä ja porukassa tuomme sen suomalaiskatsojien ulottuville!” Hämäläinen kommentoi.

Turnauksen voittajasuosikki on sekin jo selvillä. ”Lauantai-iltana lähdemme Kuokkalan torille juhlistamaan MATUMBAMANin Major-titteliä!” Hämäläinen uhoaa.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: Epicenter