Eilen alkaneessa PUBG Global Invitationalissa on tarjolla monia vain loppuviikon tarjolla olevia skinejä. Osa kosmeettisista tavaroista on tarjolla jokaiselle peliin kirjautuvalle tapahtuman aikana, ja osa vaatii lipun itse tapahtumapaikalle Berliinissä. Jokainen tapahtumaa seuraava voi omalla toiminnallaan ansaita myös skinejä itselleen! Ainoana vaatimuksena on tietää tai arvata kuka voittaa seuraava erän.

Arvuuttelu suoritaan Twitchin virallisella PGI-lisäosalla, ja arvauksia voi tehdä ennen illan jokaista kierrosta. Tänään oikein arvanneille on luvassa PGI Ringside -laatikko, joka sisältää paidan, housut ja kengät. Arvontaan pääsee osallistumaan Eurheilu.comin PGI-lähetyksestä!

Skinien jakaminen jatkuu läpi turnauksen, ja Ringside-laatikko vaihtuu lauantaina PGI-nimikkosettiin, ja sunnuntaina palataan taas Ringsiden jakamiseen. Kuvat kaikista asukokonaisuuksista ja lisätiedot Steam Communityn blogipostauksesta.

Eurheilu.comin striimi tapahtumasta starttaa tänään kello 18.30 ja illan ensimmäisen erän voittajaa pääsee arvuuttelemaan juuri ennen matsien alkamista!