17. – 21. kesäkuuta saadaan nauttia elektronisesta urheilusta ympäri Euroopan. Saksassa kilpaillaan Dotassa, kun kahdeksan maailmanluokan joukkuetta kohtaavat toisensa Frankfurtissa. Ruotsissa, Jönköpingissä myös kahdeksan maailmanluokan joukkuetta kohtaa toisensa CS:GO-puolella, taistellen $175 000 palkintopotista.

Saksaan suuntaavat Benjamin ”Notahax” Läärä ja podcasteista tuttu Jussi ”hexhaven” Jääskeläinen, jotka pyrkivät tuomaan parhaan Dota 2 uutisoinnin ja raportoinnin luoksemme.

Ruotsiin matkustavat Elmeri ”eme” Nick ja Johan ”SunTzu” Järvinen, jotka tulevat tarjoamaan CS:GO-faneille materiaalia paikan päältä.


ESL One Frankfurt:

Frankfurtin turnaus on kolmas Saksassa järjestetty turnaus ESL:n puolelta.

Vuonna 2014 voittaja oli kiinalainen Invictus Gaming, kun taas 2015 voiton vei eurooppalainen Team Secret.

Tänä vuonna voitosta kilpailevat eurooppalaiset Alliance, OG ja Team Liquid. IVY-maita eteenpäin vie Vega Squadron, Natus Vincere ja kiinalaista LGD Gamingiä tuuraava Virtus.Pro. Amerikoita ja Kaakkois-Aasiaa paikalla edustaa vain yhdet joukkueet, amerikkalainen Complexity Gaming ja aasialainen Fnatic.


Dreamhack Summer 2016:

Dreamhack Zowie Open tulee pitämään CS-fanit polvillaan. Jännitys on taattu, kun näkee paikalla olevat joukkueet.

Suomea edustaa karsinnoista paikkansa ansainnut ENCE eSports, joka kilpailee Astralista, SK:ta ja Immortalsia vastaan samassa lohkossa. Myöhemmin vastaan voi tulla Ninjas in Pyjamas, HellRaisers, GODSENT tai Epsilon eSports.

Tapahtumasta on luvassa tarkempi ennakko myöhemmin tänään.

 

Lähde: ESL One, Dreamhack