FaZe Clanin Jarvis ”Jarvis” Kaye on julkaissut videon, jossa hän paljastaa saaneensa elinikäisen porttikiellon Fortniteen. Ongelman alkulähteenä on Jarvisin julkaisema video, jossa hän käytti aimbot-huijausohjelmaa.

Vaikka Jarvisin aikomukset oli todistaa, kuinka suuremmoinen kyseinen ohjelma on. Fortnite-pelin julkaisija Epic Games ei kuitenkaan katsonut videota hyvällä.

Sosiaalisessa mediassa on puitu Jarvisin saaman rangaistuksen kovuutta, sillä hänen pelaajauransa on yhden kortin varassa. Myöskin useat muut ammattipelaajat ovat osoittaneet tukensa Jarvisille, sillä aiemmin Epic Games on langettanut lyhyitä pelikieltoja huijaamisesta.

Edellä mainituissa tapauksissa ei kuitenkaan ole kyse kolmansien osapuolten tarjoamien ohjelmien käyttämisestä, vaan esimerkiksi tiimiytymisestä ottelun aikana.

Jarvikselle annettu rangaistus tuntuu erittäin ankaralta. Saattaa hyvinkin olla, että Epic Games päätyy lieventämään päätöstään.

Jarvisilla on Youtube-kanava, jolla on yli 2 miljoonaa tilaajaa. 17-vuotias nuorukainen latasi sunnuntaina 3.11. kanavalleen videon, jossa hän kertoo tapahtuneesta ja pyytää anteeksi pelin kehittäjä Epic Gamesilta.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: Youtube