Aleksi ”allu” Jallin edustama FaZe Clan on edennyt StarLadderin kolmannen kauden finaaleihin. Välierissä joukkue kaatoi HellRaisersin kartoin 2-0.

Ensimmäisenä karttana pelattu Mirage alkoi tasaisissa merkeissä, kun HellRaisers puolusti tilanteeksi ensimmäisellä puolella 9-6. Terroristipuolella itäeurooppalaiset kuitenkin kohtasivat ongelmia ja FaZe vei puolen nimiinsä 10-4 ja koko ottelun 16-13.

Toisena karttana pelattu Train alkoi puolestaan FaZen puolustuksella. Ensimmäisen puolen jälkeen näyttikin, että FaZe menee menojaan, kun joukkue onnistui viemään ensimmäisellä puolella 12 kierrosta mahdollisesta 15:sta.  Puolten vaihdon jälkeen alkoi kuitenkin HellRaisersin nousu ja tilanne olikin pian 13-10. Tässä vaiheessa FaZe onnistui kuin onnistuikin katkaisemaan HellRaisersin nousun ja nousemaan itse nopeasti tilanteeseen 15-10 ja kiinni ottelupalloon.

Ottelun katkaiseminen osoittautui FaZelle ongelmalliseksi. HellRaisers onnistui pääsemään peliin jälleen mukaan ja kavensi tilanteeksi 15-14. Kartan viimeisellä kierroksella FaZe pystyi vihdoinkin kokoamaan rivinsä ja päättämään kartan lukemiin 16-14 ja koko ottelun 2-0.

Voiton myötä FaZe eteni turnauksen finaaliin. Loppuottelu on FaZen toinen perättäinen isoissa turnauksissa. Edellisen kerran joukkue pelasi finaalissa Katowicessä reilu kuukausi sitten, jossa se hävisi Astralikselle 3-1. Finaalissa vastaan asettuu voittaja Astralis vastaan Natus Vincere pelistä. Finaali pelataan myöhemmin tänään.