Eilen illalla IEM New York -turnauksen finaalissa kohtasi kaksi joukkuetta, FaZe ja OG, joista kumpikaan ei ole hetkeen pystynyt varmistamaan itselleen turnausvoittoa. Eilinen finaali oli ensimmäinen, johon suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tähdittämä OG on päässyt nykyisellä kokoonpanollaan. FaZe taasen ei ole voittanut yhtäkään tapahtumaa sitten viime vuoden marraskuun, jolloin tiimi voitti BLAST Pro Series Copenhagen -sarjan.

OG ja FaZe kohtasivat turnauksen lohkovaiheessa, jolloin OG vei ottelun 2-0. BO5-formaatilla pelattu finaali ei kuitenkaan sujunut samalla mallilla, sillä FaZe onnistui nappaamaan itselleen turnauksen voiton antamatta OG:lle finaalissa karttavoittoakaan.

Illan ensimmäisenä karttana pelattiin Mirage, jonka OG oli jo lähellä voittaa, mutta lopulta ottelua pelattiin aina toiselle jatkoajalle saakka, ja se päättyi FaZelle 22-20. Seuraavaksi pelattu Inferno ei kohottanut mielialaa OG:n puolella, sillä FaZe onnistui viemään kartan lukemin 16-5. Illan kolmantena – ja viimeiseksi jääneenä – karttana nähtiin Dust2, jossa molemmat joukkueet taistelivat kovasti heti alusta alkaen. Loppujen lopuksi FaZe veti kuitenkin pidemmän korren, ja tienasi itselleen turnausvoitosta 70 000 dollaria.

Lähde: HLTV
Kuva: ELEAGUE