Tänään pitkään pyörineet huhut ja spekulaatiot viimein vahvistettiin: Yhdysvaltalaisorganisaatio FaZessa noin kolme vuotta pelannut bosnialainen CS:GO-supertähti Nikola ”NiKo” Kovač siirtyy G2:sen riveihin.

 

Neuvottelut organisaatioiden välillä kestivät lähes kaksi kuukautta, ja on aavisteltu, että Kovačin siirron myötä François ”⁠AmaNEk⁠” Delaunay menettäisi paikkansa G2:sen riveissä. Organisaatio on kuitenkin vihjannut seuraavansa muiden organisaatioiden jalanjälkiä ja jatkavansa viittä pelaajaa suuremmalla rosterilla. G2 toteaa arvioivansa joukkueen menestystä tulevien viikkojen aikana selvittääkseen optimaalisen kokoonpanon jokaiseen joukkueen.

G2:sen kokoonpano näyttää tämän myötä tältä:

Samaan aikaan Kovačin lähdön kanssa FaZen valmentaja Janko ”⁠YNk⁠” Paunović ilmoitti jättävänsä organisaation. Hänen Twitlonger-palvelussa julkaisemansa tiedotteen mukaan se on paras päätös jonka hän voi tehdä, ja hän antaa organisaatiolle ja muille pelaajille mahdollisuuden löytää uuden pelinsisäisen johtajan lisäksi uuden valmentajan jotka voivat viedä joukkuetta eteenpäin.

FaZen kokoonpano on muutosten myötä seuraava:

  • Håvard ”⁠rain⁠” Nygaard
  • Marcelo ”⁠coldzera⁠” David
  • Helvijs ”⁠broky⁠” Saukants
  • Markus ”⁠Kjaerbye⁠” Kjærbye

Lähde: HLTV
Kuva: ESL