Suomalainen e-urheiluorganisaatio FC Lahti Menace ilmoitti maanantai-iltana hankkineensa uuden joukkueen Counter-Strike: Global Offensiveen. Kyseessä on aiemmin KatsoPeiliin-nimellä kulkeneen joukkueen kokoonpano.

Joukkueen jäsenet:

Emil ”emilz” Haanpää

Miika ”kaavio” Nurmi

Joonas ”Jone” Tarkkonen

Tommi ”Wazakhaq” Laakso

Kristo ”r0tta” Lindfors

Karri Lindfors (valmentaja)

FC Lahti Menacen manageri Teijo Sepposen mukaan päätös uudesta joukkueen hankkimisesta syntyi nopeasti.

Olimme tietoisia tämän kokoonpanon saavuttamista tuloksista. Lisäksi Kristo oli meille entuudestaan tuttu pelaaja, koska hän on pelannut meillä aikaisemmin. Juuri hän otti minuun yhteyttä edellisen joukkueen lopettamisilmoituksen jälkeen”, Sepponen kommentoi eUrheilu.comille.

FC Lahti Menacen edellinen kokoonpano hajosi viime viikolla heikkojen tulosten ja sisäisten ongelmien takia.

Uusi joukkue pääsee heti tositoimiin, kun se osallistuu ensi perjantaina ja lauantaina pelattavaan ASUS ROG -turnaukseen, joka järjestetään pelitapahtuma Assembly Winterissä. KatsoPeiliin hankki paikan palkintopotiltaan 15 000 dollarin turnaukseen suomalaisjoukkueille tarkoitetusta karsinnasta aiemmin tässä kuussa.

Menacen kanssa samassa lohkossa pelaavat suomalainen HAVU, tanskalainen North Academy ja saksalainen ALTERNATE aTTAx, jonka joukkue kohtaa turnauksen avausottelussa.

Uskomme, että olemme altavastaajia turnauksessa, mutta voimme käyttää tätä eduksemme ja osoittaa, että Suomesta löytyy yhä raakoja timantteja”, Sepponen hehkuttaa mahdollisuutta.

Pidemmän aikavälin tavoitteen manageri lyö ytimekkäästi pöytään.

Joukkueen tavoite on voittaa tänä vuonna Suomen mestaruus. Yritämme päästä myös ulkomaisiin LAN-turnauksiin, joista joukkue voisi hakea vielä parempia tuloksia.

Lähteet: FC Lahti Menace