Viime vuonna ensimmäisen kautensa järjestänyt liiga otti nopeasti paikkansa suomalaispelaajien keskuudessa, sillä kaikkiaan 730 lisenssipelaajaa osallistui sen turnauksiin. FEL palkittiin myös Suomen elektronisen urheilun liiton toimesta vuoden tulokkaana.

Uusi kausi alkaa CS:GO sekä Hearthstone –peleissä helmikuun alussa. Ilmoittautumisaikaa on tammikuun 22. päivään asti. Overwatch, LoL sekä NHL17- pelien aikatauluista tiedotetaan myöhemmin. Osallistuakseen FELin järjestämiin sarjoihin tulee pelaajien ostaa 9,90€ arvoinen liigalisenssi, joka on voimassa koko vuoden.

Pelitahti on alustavasti samankaltainen kuin edelliselläkin kaudella, eli keskimäärin pelaajilla tulee olemaan 1-2 peliä viikossa. Pelejä tullaan myös näyttämään FELin omalla Twitch-kanavalla.

Viime vuoden aikana organisaatioon hallituksen puheenjohtajaksi kiinnitetty Jukka-Pekka Vuorinen kommentoi FELin tiedotteessa olevansa varsin tyytyväinen ensimmäiseen vuoteen.

– Tästä jatkammekin vauhtia lisäten ja tarjontaan tulee uusia pelejä. Livetapahtuman järjestäminen on myös vahvasti agendalla, ja pyrimme edelleen vahvistamaan organisaatiotamme, Vuorinen jatkoi, avaten samalla kuluvan vuoden suunnitelmia.

Kevätkauden 2017 palkintorahat:

  • CS:GO-liiga (6.2.–21.5.17): 3 500 €
  • Hearthstone-liiga (6.2.–21.5.17): 1 000 €
  • Overwatch: 3 000 €
  • NHL 17 (PS4): 500 €
  • League of Legends: 1 000 €

Edellämainittujen lisäksi sivuun on laitettu vielä 1 000 euroa, joka käytetään tiedotteen mukaan joko toistaiseksi ilmoittamattomaan uuteen peliin, tai se jaetaan jo olemassa olevien liigojen palkintopotteihin.

Lähde: FEL