Suomalainen elektronisen urheilun liigaportaali Finnish eSports League (FEL) laajentaa toimintaansa toisella kaudella ja ottaa mukaan paikan päällä pelattavia offline otteluita. Ensimmäinen kokeilu tapahtuu ensi viikonloppuna Lantrek 2017 tapahtumassa Tampereella kun sarjataulukon kärjessä oleva TOOMUCHVIDEOGAMES kohtaa runkosarjan neljännellä kierroksella hallitsevan liigamestari ex-Findictusen.

Tehomatsin nimeä kantava liveottelu on Tehon ja Veikkauksen sponsoroima, ja joukkueet kilpailevat sarjapisteiden lisäksi 500 euron ylimääräisestä palkinnosta. Ottelussa pelataan kaksi karttaa ja palkintopotti jaetaan voittujen kierrosten mukaan, eli jos joukkue onnistuu voittamaan esimerkiksi 75% kierroksista, kuittaa se itselleen 375 euroa, kun häviäjä joutuu tyytymään 125 euroon.

Ottelun selostavat FELin muista lähetyksistä tutut Janne ”Stygord” Juote ja Nuutti ”pata” Syrjäaho. Ottelua voi seurata paikan päällä perjantaina kello 23:00 alkaen tai Twitchistä FELin viralliselta kanavalta. Tehomatsin lisäksi FELillä on tapahtumassa oma standi jossa voi tutustua liigan toimintaan ja osallistua erilaisiin kilpailuihin.

Lähde: FEL.gg