Finnish Esports Leaguen (FEL) CS:GO-liiga on edennyt jo pudotuspelivaiheeseensa. Kevään kausi huipentuu 25.6. Helsingin Tennispalatsissa pelattavaan finaaliin, jossa pelissä on mestaruuden lisäksi 10 000 euron pääpalkinto. Sitä ennen pitää kuitenkin selvittää, mitkä jäljellä olevista kuudesta joukkueesta ovat finaalipaikan arvoisia.

Mukana taistossa ovat vielä Feniks eSport, Helsinki Reds, KOVA Esports, Ajuri, SJ Gaming ja HAVU. Tänään pidettävissä otteluissa selviää, mikä joukkue tulee huomenna taistelemaan HAVUn kanssa liigan ensimmäisestä finaalipaikasta. Klo 18 toisensa kohtaavat Feniks eSports sekä Helsinki REDS, ja ottelun voittaja etenee taistelemaan Ajurin kanssa (klo 21:00) ottelupaikasta HAVUa vastaan.

Huomisen toisessa ottelussa selvitetään finaalin toinen joukkue. Paikasta kisaavat SJ Gaming ja KOVA Esports. HAVUn ja tämän vastustajan välinen ottelu pelataan huomenna klo 18:00, SJ Gamingin ja KOVA Esportsin välinen ottelu taasen klo 21:00.

Ottelut ovat katsottavina suorana Elisa Viihde Sportista ja Twitchistä. Lippuja finaaliotteluun voi ostaa Finnkinon verkkosivuilta.

Lähde: FEL Kuvalähde: FEL

KOVA Esportsin omistaa Eurheilu.comin omistava Esports media solutions Oy.