FELin CS:GO-liigan kauden finaalia aloitellaan para-aikaa Helsingin Tennispalatissa, jossa HAVU Gaming ja SJ Gaming taistelevat leijonanosasta liigan 20 000 euron palkintopotista. Jo ennen ottelun alkua saatiin kuitenkin tietää jymyuutinen liigan jatkoa koskien.

Tästä eteenpäin FELin CS:GO-liiga tullaan tuntemaan Elisa Viihde CS:GO-liigana. Uudella nimellä varustetun liigan seuraava kausi alkaa 5.8. ja se kestää 29.9. asti. Elisa Viihde tulee panostamaan myös ottelun lähetyksiin ennennäkemättömällä tavalla; kauden aikana se tuottaa otteluista yli 200 tuntia lähetystä.

Liigan palkintopotti tulee tuplaantumaan peräti 40 000 euroon. Tulevan kauden finaaliottelu pelataan Turun Grail Quest -tapahtumassa ja voittajajoukkue tulee lisäksi ansaitsemaan paikan vielä julkistamattomassa kansainvälisessä turnauksessa.

Elisa Viihteen ja FEL:n yhteistyö käynnistyi alkuvuodesta, jolloin CS:GO-liigan lähetykset tuotiin Elisa Viihteen kanaville. Olemme erittäin innoissamme nyt syventyvästä kumppanuudesta. Elisa Viihde CS:GO-liiga tulee olemaan maamme suurin ja merkittävin CS:GO-sarja, jossa on pääsarjan lisäksi kaksi alempaa divisioonaa. Jo vuosia pyörinyt haastajaliiga sekä tänä vuonna lanseerattu avoin liiga ovat nostaneet jatkuvasti uusia lahjakkuuksia Suomen CS:GO-kartalle”, kertoi FELin myynti- ja markkinointijohtaja Matti Kailanto.

Elisa Viihde julkisti myös vuoden loppuun asti kestävän yhteistyön Suomen Elektronisen Urheilun Liiton SEULin kanssa, jonka tarkoituksena on kehittää yhdessä suomalaista elektronisen urheilun toimintaa.

Elisan tuki erilaisille elektronisen urheilun tapahtumille ja toimijoille on ollut merkittävää. Olemme pitkään hakeneet vastaavaa pääyhteistyökumppanuutta, jonka keskeiset arvot toimintaan ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Olemme todella tyytyväisiä siihen, että meillä on Elisa Viihteen kanssa mahdollisuus rakentaa yhä paremmin elektronisen urheilun kenttää tukevaa toimintaa”, kommentoi SEULin puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

Lähde: Elisa KuvalähdeElisa