Fnaticin FIFA20-tähti Donovan ”Tekkz” Hunt liittyy pelin kritisoijien joukkoon. Tekkz väittää EA:n uusimman FIFA-pelin olevan toistaiseksi kaikkein vähiten palkitseva, niin pro-pelaajille, kuin tavallisille kuluttajille.

Tekkz on yksi parhaimmista FIFA-ammattilaisista ja siksi hänen auktoriteetillään on merkitystä pelin kehittämisessä. Jos fnatic-tähti on pelistä jotain mieltä, hänen mielipiteet otetaan varmasti huomioon.

Tekkz selvitti tiensä Pariisin turnauksen välieriin, mutta ei vaikuttanut olevan kovin onnellinen saavutuksestaan. Voitetun puolivälieräottelun jälkeen Tekkz väitti, että ”kukaan ei nauti pelin pelaamisesta”, hän kertoi usean pelinsisäisen asian olevan ”rikki”.

”Jokainen peli FIFA20:ssä on 50/50, vastustaja voittaa tämän pelin, minä voitan seuraavan pelin”, Tekkz sanoi. ”Tämän vuoden peli on niin palkitsematon, että kuka tahansa voi voittaa, tyypit, jotka eivät ole edes hyviä, voivat voittaa FIFA20:ssä.”

Tekkz ei suinkaan ole ainoa FIFA-tähti, jolla on palautetta annettavaksi EA:n suuntaan viime viikkojen aikana. Twitch-striimaaja ja entinen pro-pelaaja Kurt ”Kurt0411” Fenech soimasi FIFAa vallankäyttönsä vuoksi.

EA reagoi nopeasti Kurtin sisältöön, mutta vielä ei ole viitteitä siitä, kohtaako Tekkz samanlaisen kohtalon sanomisistaan. Tekkz hävisi Pariisin turnauksen välierässä luvuin 5-4 Msdossarylle.

 

Lähde: Dexerto