League of Legendsin European Championshipin finaaliottelua voi seurata Finnkinon elokuvateatterissa Tennispalatsissa Helsingissä sunnuntaina 14.4. Ottelussa G2 Esports kohtaa Origenin ja fnaticin välisen häviäjien finaaliottelun voittajan. Mestariksi noussut joukkue palkitaan 80 000 eurolla ja 90 Championship-pisteellä, jonka lisäksi he saavat kutsun eri alueiden parhaimmistoa toisiaan vastaan asettavaan Mid-Season Invitationaliin.

Tennispalatsin tapahtuma aukeaa kello 17.30, ja finaalin on määrä alkaa kello 18.00. Perusliput, joita on myynnissä yhteensä 130 kappaletta, kustantavat katsojalta 14,50€. Tapahtuman ennalta määrittämättömän keston vuoksi yleisö voi halutessaan poistua salista tai pitää taukoja tapahtuman aikana. Lippuja tapahtumaan voi ostaa Finnkinon sivuilta tapahtumasivun kautta.

Finnkino on jo aiemminkin esittänyt e-urheiluturnauksia valkokankaillaan. Viime aikoina se on kuitenkin laajentanut tarjontaansa, sillä kevään tarjontaan kuului myös paikan päällä teatterissa pelattava Clash Royale -turnaus.

Lähde: Finnkino Kuvalähde: LoL Esports