Flashpointin tavoitteena on alusta asti ollut tehdä CS:GOsta viihdyttävää kaikille, nyt he ovatkin palkanneet entisen WWE-kirjoittajan luomaan liigan pelaajista teatraalisia supertähtiä.

Kaikki rakastavat räiskyviä suuta soittavia persoonia, mutta useimmat pelaajat haluavat pelin puhua puolestaan. Flashpoint aikoo kuitenkin muuttaa jotkut CS:GO:n parhaista pelaajista ”teatteritähdiksi”. He ovatkin palkanneet WWE-showpainissa toimineen kirjoittajan, jonka tavoitteena on auttaa pelaajia tuomaan persoonallisuuksiaan vahvemmin esiin.

”Aiomme tehdä mediakoulutuksen pelaajien kanssa ja meillä on entinen WWE-kirjoittaja, joka aikoo puhua pelaajille ja hänen tehtävänsä on työskennellä pelaajien kanssa heidän persoonallisuuksiensa kehittämiseksi samalla tavalla kuin hän teki WWE:ssä”, sanoi Christopher ”MonteCristo” Mykles.

Monten kommentit saivat Team Envyn omistajan Mike ”hastr0” Rufailin ja Flashpoint-casterin Duncan ”Thorin” Shieldsin huvittumaan.

Thorin myös totesi, että rohkea palkkaus voisi tasoittaa eroja ESL Pro Leagueen verrattuna, sillä siellä joukkueet ja pelaajien tulivoima on aivan toista tasoa.

”Olin todella huolissani kuullessani, että olemme tuomassa oikeasti WWE-kirjoittajan mukaan, koska tietysti WWE tekee välillä todella typeriä ja omituisia asioita”, Thorin myöntää.

”Kuitenkin yksi alue, joka todella vakuutti minut, oli se, että tämä kaveri sanoi: Vaikka painihahmot ovat kehitetty teatteriksi, heillä on silti niitä elementtejä, joita heillä oikeastikin on.”

”Se että luot epäaidon painihahmon, on todella typerää. Hän ei esimerkiksi aio tehdä Dapsin kaltaisesta erittäin hiljaisesta henkilöstä todella räiskyvää persoonaa. Roolin tulee olla ihmisen luonteeseen sopiva.”

Kyse on yleisön viihdyttämisestä aivan uudella tavalla, jota ei ole vielä nähty ja pelaajien tekemisestä markkinoitavammiksi kuin koskaan.

 

Lähde: Dexerto