Maalis-huhtikuussa pelattu CS:GO:n miljoonaliiga Flashpoint saa jatkoa vielä tänä vuonna, kun liigan toinen kausi pelataan 9. marraskuuta – 6. joulukuuta. Turnaus tullaan pelaamaan täysin online-turnauksena, ja jaossa on jälleen miljoona dollaria.

Flashpoint on FaceIt:in operoima liiga, jossa on mukana 12 joukkuetta, joista seitsemän on selvillä. Nämä seitsemän joukkuetta ovat niin kutsuttuja kumppanijoukkueita, jotka ovat maksaneet paikastaan liigassa 2 miljoonaa dollaria. Lopuista joukkueista kolme tulee olemaan top20-sijoituksella olevia kutsujoukkueita. Kaksi joukkuetta valitaan karsintojen kautta.

Tällä hetkellä tiedossa olevat joukkueet ovat Cloud9, Dignitas, Envy, GEN.G, MAD Lions, MIBR sekä Otto ”ottoNd” Sihvon tähdittämä c0ntact. Viime kaudella suomalaisväriä turnauksessa nähtiin enemmänkin, kun HAVU Gaming taisteli itsensä kolmannelle sijalle tienaten 100 000 dollaria. Ensimmäiseksi keväällä sijoittui MAD Lions, joka kahmaisi voitollaan 500 000 dollaria koko palkintopotista.

Kamppailut karsintapaikoista pelataan 8. ja 10.10.. Suomalaisista organisaatioista ainakin SAWO Esports ja KOVA osallistuvat karsintoihin. SJ Gaming tulee suurella todennäköisyydellä myös olemaan mukana, samaten kuin hREDS, mikäli aikataulut antavat myöten. HAVUsta asiaa ei kommentoitu.

Lähde: HLTV
Kuva: Flashpoint