Perjantaina Flashpoint 3 -turnauksessa nähtiin Nicolai ”dev1ce” Reedtzin debyytti Ninjas in Pyjamas -joukkueessa, kun joukkue kohtasi puolalaisen Anonymo -joukkueen. NiP oli oikeutetusti ottelun ennakkosuosikki, mutta yllättäen puolalaiset onnistuivat viemään voiton lukemin 1-2.

Nyt turnausjärjestäjä Flashpoint on määrännyt ottelun pelattavaksi uudestaan, sillä NiP kärsi nettiongelmista perjantain ottelun aikana. Ongelmaa pyrittiin selvittämään heti pelin aikana, mutta tuloksetta. Ottelun jälkeen NiPin pelaajat avautuivat Flashpointin toiminnasta tilanteessa: Koska ongelmat koskivat vain turnausjärjestäjän käyttämiä FACEIT-palvelimia, oli ratkaisuksi ehdotettu vaihtaa kolmannen osapuolen palvelimelle, mutta tähän joukkueet eivät saaneet lupaa.

Lauantaina NiPin organisaatio teki asiasta virallisen valituksen, jossa vaadittiin ottelun uusintaa. Päätös ottelun uusimisesta tehtiin, sillä Flashpointin mukaan NiP on toimittanut todisteita, jotka näyttävät toteen sen, ettei kilpailutilanne ole ollut hyväksyttävä.

Tätä päätöstä on ihmetelty sosiaalisessa mediassa monien ammattipelaajien toimesta, sillä CS:GO-otteluiden uusiminen on todella harvinaista. Samaten Anonymo pitää Flashpointin joukkueena kaikkea muuta kuin reiluna. Joukkue oli jo perjantaina ongelmien ilmettyä tarjonnut ottelun siirtoa, mutta se ei ollut sopinut turnausjärjestäjälle. Uusintaotteluun Anonymo ei ole suostunut.

Uusintaottelua koskien Anonymolle on annettu mahdollisuus päättää, pelataanko koko BO3-ottelusarja uudestaan vai pelkästään viimeinen kartta. Kun Flashpoint ensimmäisen kerrran twiittasi asiasta, annettiin siinä ymmärtää, että NiP on tarjonnut Anonymolle tätä mahdollisuutta, ja nämä sanavalinnat ovat ihmetyttäneet monia, sillä konfliktitilanteet pitäisi ratkaista ilman joukkueiden mielipiteitä.

Se, suostuuko Anonymo pelaamaan uusintaottelua selviää luultavasti lähiaikoina. Turnauksen pitäisi aikataulun mukaan jatkua keskiviikkona. NiPin leiristä muistutetaan, ettei pelaajat vaatineet uusintaottelua, vaan organisaatio teki sen. Joukkueen pelaajat haluaisivat vain tunnustuksen siitä, että kilpailu tilanne ei ollut hyväksyttävä.