Viikolle saatiin myös muutoksia joukkueiden kokoonpanoihin kun Vitalityn Ha “Hachani” Seung-chan jättää joukkueen ainakin kevätkauden ajaksi. Syyksi tähän ilmoitettiin Hachanin kärsimä univaje, jota pelaaja lähti hoitamaan takaisin kotimaahansa Etelä-Koreaan.

Myös Fnaticin kokoonpanoon tehtiin muutoksia, kun jungleri Mads “Broxah” Brock-Pedresen  nostetiin Fnaticin akatemia joukkueesta ykkösjoukkueen riveihin Maurice “Amazing” Stückenschneiderin tilalle. Syynä vaihtoon on Broxahin mainiot otteet Euroopan haastajasarjassa, jossa Fnatic Academy johtaa sarjaa ensimmäisen viikon jälkeen yhdessä Schalke 04:n ja Misfits Academyn kanssa.

ROCCATin ja Origenin viikoista tulossa vaikeat

Neljännen viikon ehdottomasti kuumin ottelu tullaan käymään a-lohkon kärkinimen G2 Esportsin ja b-lohkon kakkosen H2k-Gamingin välillä. Molemmille kärkijoukkueilla on tällä viikolla kahden ottelun viikko, kun joukkueet kohtaavat myös lohkojen jumbojoukkueet. G2 Origenin ja H2k ROCCATin.

B-lohkossa Unicorns of Lovella on hyvä paikka kasvattaa kaulaansa kakkosena olevaan H2k-Gamingiin ottamalla voitto GIANTS! Gamingistä, kun taas Misfitsin toiveet kärjen tavoittamiseta lepäävät voitossa Splyceä vastaan.

Viikon 4 ottelut

Torstaina 9. helmikuuta

  • GIANTS! Gaming vs Unicorns of Love klo 18:00
  • G2 Esports vs H2k-Gaming klo 21:00

Perjantaina 10. helmikuuta

  • Splyce vs. Misfits klo 18:00
  • Vitality vs. Fnatic klo 21:00

Lauantaina 11. helmikuuta

  • ROCCAT vs. H2k-Gaming klo 17:00
  • G2 Esports vs. Origen klo 20:00

Katso ainakin nämä pelit

G2 Esports vs. H2k-Gaming torstaina 9. helmikuuta klo 21:00

Ennen kauden alkua tästä pelistä odotettiin kauden kärkiottelua. Unicorns of Loven hyvän vireen vuoksi kyseessä on vain lohkonsa ykkönen vastaan lohkonsa toinen, mutta latausta ottelusta ei tule puuttumaan. H2k:n voitto ottelusta sekoittaisi molempia lohkoja mukavasti loppukautta ajatellen.

Vitality vs. Fnatic perjantaina 10. helmikuuta klo 21:00

Vastakkain ottelussa ovat a-lohkon kolmonen Fnatic ja b-lohkon neljäntenä majaileva Vitality. Sekä Vitality, että Fnatic tekivät muutoksia kokoonpanoihinsa. On mielenkiintoista nähdä kuinka muutokset vaikuttavat kummankin joukkueen suorituksiin. Ottelu on tärkeä molemmille pudotuspelihaaveiden kannalta. Varsinkaan Vitality ei saa päästää lohkonsa kolmatta sijaa karkaamaan.

 

Lähde: The Score Esports