Fortniten yksinpelin maailmanmestaruuden voittanut Kyle ”Bugha” Giersdorf on perheensä paras Fortnite-pelaaja, nyt hän kuitenkin kertoo miten hänen isänsä sai hänet kokeilemaan peliä.

Bugha nousi kaikkien tietoisuuteen viemällä Fortniten yksilökilpailun maaillmanmestaruuden näytöstyyliin ja kuittaamalla huikeat 3 miljoonaa dollaria. Finaalin viimeiseen peliin lähdettäessä oli lähestulkoon selvää, että nuori yhdysvaltalainen tulisi voittamaan koko turnauksen ja hänen elämänsä tulisi muuttumaan täysin. 

Epic Gamesin julkaisemassa dokumentissa Bugha kertoo miten hän sai isänsä kautta ensimmäiset askeleensa Fortniten parissa.

”Isäni on pelannut koko elämänsä videopelejä. Hän esitteli pelin minulle pelatessaan Save the World-pelimuotoa. Itse löysin sitä kautta Battle Royale-pelimuodon ja aloin pelaamaan sitä muutamien ystävieni kanssa ja lopulta pääsin kilpailemaan siinä”. Bugha kertoo

Save the World-pelimuoto on täysin erillinen suositummasta Battle Royale-pelimuodosta.

Hänen isänsä ei olisi voinut tietää, että esitellessään Fortniten pojalleen, tämä tulee olemaan kaksi vuotta myöhemmin pelin maailmanmestari ja miljonääri.

Maailmanmestaruuskisat olivat Bughan ensimmäinen lan-turnaus ja hänen vanhempansa olivat tietenkin paikalla kannustamassa poikaansa.

Vanhemmat eivät aluksi uskoneet pojallaan olevan mahdollisuuksia voittaa, mutta nopeasti tämä todistettiin vääräksi.

Bugha antoi peliesitysten puhua puolestaan ja pääsi lopussa nostamaan pokaalia mestaruuden kunniaksi. Saattaisimme olla täysin toisenlaisessa tilanteessa ilman Bughan isän peliharrastusta.

 

Lähde: Dexerto Kuvalähde: Epic Games