Fortniten kilpapelipuolen kehittymistä on varmasti seurattu tänä vuonna monissa organisaatioissa tarkasti. Keväällä moni Fortnitea kilpailullisesti pelannut ilmoitti Twitterissä lopettavansa pelin pelaamisen, sillä pelin kehittäjä Epic Games on vienyt kilpapeliyhteisöä kauemmas siitä, mitä se oli, kun kilpapelaaminen Fortnitessa alkoi. Se, ettei Fortnite ole kehittynyt odotetulla tavalla, johti myös siihen, että hREDS ilmoitti Lassi ”BELAEU” Kallion jättävän organisaation. Aiemmin tänä vuonna haastattelussa Kallio kertoi, että pelin parissa jatkaminen riippuu paljon juurikin siitä, kuinka peliä kehitetään.

Suomen huipulla pelannut Kallio ehti pelata hREDSissä lähes kahden vuoden ajan. Sekä organisaatio että Kallio itse korostavat sitä, että tältä ajalta on paljon hyviä muistoja, mutta Fortniten kehitys ei ole vastannut odotuksia.

– Odotettiin Epiciltä ja Fortilta enemmän. Fortniten kehitys meni suuntaan, mitä en olettanut, Kallio kertoo videolla.

Kallio myös kiittää videolla sitä, että jo uransa alkuvaiheessa sai kodin hREDSin riveissä. Koska Fortnite ei ole sellaisessa tilassa, jossa hän voisi perustella itselleen ajankäyttöä sen parissa, hän on päättänyt keskittyä tällä hetkellä opintoihinsa.