Pelaajat ovat odottaneet Fortniten paluuta, kuin kuuta nousevaa. Peli on jälleen täällä ja muutokset tulevat olemaan odotusten arvoisia. Epic Games on uudistanut pelin lähes kokonaan ja päivitys onkin suurin sitten pelin julkaisemisen.

Mitä kaikkea uutta päivityksessä sitten on?

Täysin uusi kartta. Päivityksen trailerista selviää, että kartassa on useita uusia sijainteja ja se tuokin peliin merkittäviä muutoksia.

Sukeltaminen. Koska uudessa kartassa on paljon lisää vettä, Fortnite on ottanut peliin myös sukellusmahdollisuuden.

Veneet. Toinen merkittävä muutos on veneiden lisääminen. Ajoneuvot eivät ole aina olleet pelaajien mieleen ja esimerkiksi lentokoneet, Ballers- ja BRUTE-koneet ovat saaneet vuoroillaan todella paljon kritiikkiä. Tästä huolimatta Epic Games kokeilee vielä ja tällä kertaa veneillä. Toisaalta veneet voivat ollakin ihan toimiva ratkaisu, sillä niillä pelaajat pääsevät liikkumaan nopeammin paikasta toiseen.

Omien tiimiläisten kantaminen. Uudessa päivityksessä pystyt kantamaan haavoittuneita joukkuetovereitasi turvaan.

Aseet.

Peliin on tulossa täysin uusi Bandaid Bazooka, jolla pystyy parantamaan joukkuetovereitasi. Huonona puolena tässä on se, että ase vie kaksi paikkaan pelaajan repusta. Päivitykseen on tulossa kaksi täysin uutta haulikkoa. Myös snaippereita on tulossa kaksi ihan uutta, joista toinen näyttää todella paljon aikaisemmissa päivityksissä ollutta Bolttia.

Jatkossa pelistä löytyy kahta erilaista raketinheitintä, on vihreitä ja harmaita. Myös yksi uusi pistooli on tulossa ja sitä on saatavilla purppuraisena ja kultaisena. Kultainen pistooli tulee olemaan todella tuhoisa, sillä se on puoliautomaatti.

 

Lähde: Dexerto , Fortnite Intel Kuvalähde: Fortnite Intel