Massiiviset taistelulaitteet, BRUTE Mechit lisättiin peliin aivan kymmenennen kauden alussa. Niiden ylivoimaisuus sai monen fanin suuttumaan ja jopa lopettamaan pelaamisen.

Epic Games puolusteli BRUTE mechejä kritiikin alla kertoen, että ne tuovat peliin viihdyttävyyttä ja spektaakkelimaisuutta sekä mahdollistavat myös hieman heikommille pelaajille mahdollisuuden pärjätä.

Tämä on varmasti totta, mutta kun BRUTE mechit laitettiin myös kilpailullisiin peleihin, niin vastaanotto ei ollut kaunista katsottavaa.  Se sai aikaan kampanjan, jonka tarkoituksena oli saada BRUTE mechit pois pelistä lopullisesti. Kampanja meni viraaliksi ja sai vahvaa kannatusta suuriltakin e-urheiluorganisaatioilta, kuten Cloud9 ja Team Liquidilta.

Epic Games reagoi tähän vähentämällä BRUTE Mechien ilmestymistodennäköisyyttä merkittävästi. Tämä oli selkeä parannus, muttei monen mielestä vielä riittävä.

Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että asiaan olisi tulossa muutos.

Luotettavan Fortnite-paljastaja FortToryn esittämästä uudesta näyttödatasta voidaan päätellä, että BRUTE Mechit kehittäisivät itseensä jonkinlaisen toimintahäiriön tai viruksen käynnissä olevan Syyskuun 25. päivän viikoittaisen päivityksen seurauksena. Kyseessä voi olla myös BRUTE Mechien NERFAUS tai heikkojen kohtien lisääminen.

 

FortTory:n paljastamasta kuvasta näkee, että BRUTE Mecheihin on tulossa muutoksia.(Kuva: TWITTER/@FortTory)

 

Epic Games ei ole vielä vahvistanut paljastusta mihinkään suuntaan, mutta me eurheilu.comilla olemme tarkkana ja pidämme teidät ajantasalla tilanteesta.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: TwitterYoutube