Fortniten kautta maailmanmaineeseen noussut Twitch-striimaaja Tyler ”Ninja” Blevins on onnistunut nauttimaan menestyksensä kautta useista mahdollisuuksista, jotka tuskin olisivat muuten olleet mahdollisia. Blevins on yli 14 miljoonan seuraajansa kautta sivuston ylivoimaisesti seuratuin striimaaja, yli kaksinkertaisella lukemalla toisena olevaan Shroudiin.

Blevinsin uusin aluevaltaus on eilen julkistettu kustannussopimus. Tämän nimellä tullaan julkaisemaan peräti kolme kirjaa, kaikki tämän vuoden aikana. Mikäli suosiota riittää, on jatkoakin todennäköisesti luvassa.

Ensimmäisenä julkaistavan kirjan nimi tulee olemaan Ninja: Get Good. Kyseessä on opaskirja kilpamielisestä pelaamisesta kiinnostuneille ja se kattaa esimerkiksi tietokoneen rakentamisen, harjoittelun, strategian ja striimaamisen. Toisen kirjan nimi on Ninja Notebook, joka on yksinkertaisesti sanottuna muistikirja. Viimeisenä julkaisuvuorossa on graafinen novelli Ninja: The Most Dangerous Game, joka on fiktiivinen tarina Blevisin seikkailuista battle royale -virtuaalimaailmassa. Teoksen käsikirjoittaa yhdessä Blevisin kanssa Justin Jordan ja kuvittaa Felipe Magaña.

Kaikkien edellä mainittujen teosten kustantajana toimii Penguin Random House. Ninja: Get Good ja Ninja Notebook julkaistaan elokuussa, Ninja: The Most Dangerous Game taasen joulukuussa. Lisätietoa kirjoista löydät täältä.

Lähde: Penguin Random House Kuvalähde: Ninja