E-urheilumaailman uusin yllätyshitti Fortnite kerää uusia natsoja rintaansa aimo vauhdilla. Peli on ollut jo jonkin aikaa saatavilla PC:llä, XBOX Onella ja Playstation 4:llä, mutta se tuotiin vastikään myös mobiilille ja Nintendon Switch-konsolille.

Viime viikolla julkaistu Switch-versio saattaa tuoda aimo annoksen pätäkkää pelin kehittäjän Epic Gamesin kirstuihin, mikäli sen menestys tulee kulkemaan samaa rataa aiemmin julkaistun iOS-version kanssa. SensorTowerin julkaiseman raportin mukaan Fortniten mobiiliversio on ehtinyt tienata jo 100 miljoonaa dollaria 90 ensimmäisen päivänsä aikana. Enemmän heti julkaisunsa jälkeen on netonnut ainoastaan suomalainen Clash Royale, joka tienasi samassa ajassa 154 miljoonaa dollaria.

Fortniten lähin kilpakumppani Battle Unknown’s Battlegrounds roikkuu sen sijaan kaukana tämän vanavedessä. Pelin mobiiliversio on tuottanut ensimmäisen 60 päivän aikana ”vain” 5.2 miljoonaa. Ainakin taloudellisesti katsottuna on siis varsin selvää, kuka on tämän hetken Battle Royale -kuningas.

Lähde: SensorTower Kuvalähde: Epic Games