Kiinalainen Tencent on yksi pelimaailman vaikuttavimmista yhtiöistä. Se omistaa mm. mobiili-moba Arena of Valorin ja League of Legendsin kehittäjän Riot Gamesin. Tämän lisäksi se on osaomistajana Fortniten omistajassa Epic Gamesissa, PUBGin omistajassa Blueholessa ja enemmistöomistajana suomalaisessa Supercellissä.

Eilen saatiin tietää, että yhtiö aikoo lisätä taas uuden kruununjalokiven kokoelmaansa, kun Pokémon-pelisarjan kehittäjä Pokémon Company ilmoitti yhteistyönsä Tencentin omistaman TIMI-pelistudion kanssa. TIMI on aiemmin kehittänyt mm. Arena of Valorin sekä tulevan Call of Duty Mobilen.

Uuden pelin yksityiskohdista ei vielä ole tietoa, mutta järkeen käy, että sekin julkaistaisiin mobiililaitteilla. Sekä Pokémon Company että Nintendo ovat viime aikoina laajentaneet julkaisujaan myös mobiililaitteille. Näihin uusiin aluevaltauksiin kuuluvat mm. Pokemon Go, Super Mario Run, Dr. Mario World sekä tulevat Pokémon Masters, Pokémon Sleep ja Pokémon HOME. Myös Pokemon-sarjan uusimmat osat, Pokemon Sword ja Pokemon Shield, julkaistaan vuoden lopussa Nintendo Switchille.

Tämän kaiken perusteella onkin mahdollista spekuloida, josko mobiililaitteilla olisi pian saatavilla esimerkiksi Pokemon-moba.

Lähde: Nintendowire Kuvalähde: Nintendo